25 September 2019

Bouwbrief 13

Beste bewoner en familie,

 

 

Met deze 13de bouwbrief geven we u graag opnieuw wat meer informatie omtrent de huidige stand van zaken op de bouwwerf.

Na het bouwverlof bevinden we ons in de laatste rechte lijn naar afwerking van de vernieuwbouw.

Wat de planning betreft hanteren we nog steeds het oorspronkelijke doel om af te werken uiterlijk december 2019.

De verhuis naar de nieuwbouw zal, afhankelijk van de aangehouden planning, kunnen gebeuren in januari 2020.

In de maand november zullen we diverse informatieavonden organiseren met toelichting omtrent de verhuis en praktische zaken, deze uitnodiging volgt weldra.

 

Planning en stand der werken;

 • 4de verdieping, alle technieken zijn ingewerkt (elektriciteit, ventilatie, sanitair), de aannemer is volledig klaar met de vloer en faiences in de badkamer, de schilder is klaar met de 1ste verflaag en het vast meubilair werd vanaf vrijdag 18/09 geplaatst, foto’s onder : vast meubilair ligt klaar ter bevestiging.
 • 3de verdieping, alle technieken zijn ingewerkt, de vloerder is klaar met vloeren en start met aanbrengen van faiences in douches, de schilder is gestart met het plakken van vliespapier.
 • 2de verdieping, technieken in laatste fase, vloeren bijna klaar met uitzondering van de douches en faiences, de schilder start aansluitend,
 • 1ste verdieping, technieken in laatste fase, aansluitend starten aannemers afwerking,
 • Gelijkvloers, technieken in laatste fase,
 • Begin januari starten we de renovatie werken van het gedeelte tussen het nieuwe gebouw en de bestaande woon- en leefruimtes. We voorzien steeds een vrije doorgang tussen het bestaand en de nieuwbouw opdat de hinder minimaal is. Het nieuwe gebouw, met mooie ruime bewonerskamers voorzien van alle comfort, krijgt haar definitieve vorm.
 • Wat betreft het interieur werden de kuipstoeltjes en de relaxzetels door onze bewoners reeds uitgebreid getest en werden deze ondertussen in productie genomen. Voor de meubel- en gordijnstoffen werden geopteerd voor smaakvolle, warme en huiselijke kleuren in kwaliteitsvolle duurzame materialen.

   

  Aan elk detail werd er bijzondere aandacht besteed, zodat alle keuzes passen in het geheel en waarbij we een warm en aangenaam thuisgevoel creëren voor u.

  Het nieuwe gebouw is eveneens voorzien van alle technische faciliteiten om optimale en professionele zorg te kunnen bieden. Wat betreft oproepsystemen werd er geïnvesteerd in actuele technieken die maximale veiligheid en privacy garanderen.

  Indien u nog bijkomende informatie wenst of vragen hebt omtrent ons bouwproject kunt u mij steeds contacteren.

   

  Met hartelijke groeten,

  F. Vanfleteren​​​​​​​

 

Ander nieuws

Vind ons

Woonzorgcentrum 
Sint-Bernardus
Koninklijke Baan 18
B-8660 De Panne

Contacteer Ons

Bereik ons

Telefonisch elke werkdag van 8u30 tot 17u00 op

+32 (0)58 41 11 33

Of neem doorlopend contact op per e-mail

info@sint-bernardus.be